Vyzývame pani Čaputovú, aby doložila koľko a kedy zaplatila DPH jej zahraničná marketingová agentúra, ktorá jej robila kampaň. Podľa zákona o DPH sa musí zahraničná agentúra prihlásiť ako platca DPH na Slovensku, ak realizuje kampaň pre súkromnú osobu na území Slovenskej Republiky.

Avšak zatiaľ sme nenašli žiadny preukázateľný dôkaz o prihlásení sa jej zahraničnej reklamnej agentúry pre platbu DPH na Slovensku, ktorá ale vyplýva zo zákona. Ide  teda v takomto prípade o exemplárne krátenie daní nevídaných rozmerov. Pokiaľ sa potvrdia naše indície o nezaplatenej DPH, tak kampaň Zuzany Čaputovej (riadená zahraničným subjektom) bola protizákonná a teda aj výsledok kampane považujeme za podvodne dosiahnutý a  protizákonný.

Žiadame preto orgány Slovenskej Republiky, aby preverili splnenie daňových zákonov a pokiaľ boli porušené, tak spochybňujeme aj výsledok prezidentských volieb, ktoré by sa v tomto prípade mali jednoznačne opakovať.